Let’s boost the family!

Tijd voor een gloednieuwe actie! Want we willen de moeders en kinderen niet langer in hun armoedige situatie laten wachten!
Het duurt namelijk zeker nog wel een maand of 4 voordat de moeders met hun winkeltje gaan beginnen. Ondertussen willen we hen een flinke boost geven. Want als je zelf kunt werken en zelf je kinderen te eten kunt geven….dan krijg je een boost!

Een boost………..van waardigheid, van zelfvertrouwen, van het oefenen van business en het ervaren van succes!

Onze locale partner HOPE kwam met een prachtig voorstel en daar houden wij van: een locaal voorstel waar goed over is nagedacht.
De vrouwen uit het project krijgen (d.m.v. een renteloze lening van 40 euro) houtskool en kerosine. Door dit te gaan verkopen, verdienen de vrouwen wat geld. Tegelijkertijd moet de lening in kleine stapjes, binnen een vastgestelde termijn, worden terugbetaald. Vervolgens kan HOPE daar weer nieuwe leningen van geven.
Hope en Tan-kids krijgen zo ook de kans om te zien hoe er wordt omgegaan met het geld en het geven van verantwoording. En er gaat duidelijk worden op welk nivo de vrouwen binnenkort hun voorbereidende businesstraining moeten krijgen.

Let’s boost de family!
We dagen je uit om één of meerdere gezinnen eenmalig te ondersteunen! Voor iedere 40 euro die wij kunnen sturen, geeft onze partner in Tanzania één renteloze lening van 40 euro!
Doe mee en maak het bedrag over op NL84 INGB 0006475295 t.n.v. stichting Tan-kids te Doetinchem o.v.v. “boost the family”.
Superbedankt!