Verjaardag Isack

28 augustus werd Isack 11 jaar. Zijn verjaardag is heel gezellig gevierd! Zijn gezicht vertelt ons alles….. Het is een nieuw initiatief van manager Mathew en verzorger Geofrey om de verjaardagen van de kinderen te gaan vieren.

De kinderen zijn dit niet zo gewend, maar genieten van de aandacht. Ook op deze manier mogen ze gaan voelen en ervaren dat ze bijzonder zijn! Want aan het opbouwen van een gezond en positief zelfbeeld wordt heel bewust gewerkt.

De kinderen zingen er liedjes over, ze leren elkaar complimenten te geven en dankbaarheid te verwoorden. De sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen gaat verbazingwekkend snel vooruit! Dat bleek vooral tijdens het afgelopen weekend, toen ze bezoek kregen van mensen uit een locale kerk. Mathew zag dat de jongens een “echte” open houding hadden, gemakkelijk gesprekjes aanknoopten en zich ontspannen gedroegen. De mensen van die kerk brachten drinken en wat lekkers mee.

Het kwam supergoed uit om daar iets van te bewaren voor de verjaardag van Isack. Zo waren er deze week 2 dagen dat de jongens konden genieten van wat extra eten en drinken.